Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Workshop Intuïtieve ontwikkeling met opstellingen (Neem jij jouw plek in?)

oktober 16 @ 19:00 - 21:30

€60

Wat gaan we doen deze avond:

  • Meditatie
  • Wat betekent intuïtie?
  • Praktijkoefeningen waaronder foto reading
  • Uitleg en ervaren van familieopstellingen

Let op… Er is plaats voor 11 mensen. Hieronder vind je uitgebreide informatie over de workshop. Wil je een ticket kopen? Neem contact op met Hedwig via de contactgegevens onderaan.

Wat betekent intuïtie?  

Intuïtie is een gevoel, een energie die binnen je lijf is. Je gevoel, een stem in je hoofd die zegt: “nee niet doen, ga daarheen, vermijd dat”.  Iedereen heeft een zesde zintuig. Hoe meer aandacht je hier aan besteed, hoe beter deze ontwikkelt. Net als je lichaam en je hersenen, kun je dit zesde zintuig dus gewoon trainen.

Iedereen is het erover eens dat een mens vijf zintuigen heeft: we kunnen horen, zien, proeven, voelen en ruiken. Maar soms ‘weten’ we iets, zonder dat we een verklaring kunnen geven. En dat ‘gevoel’ (ook wel het ‘onderbuikgevoel’ genoemd) past niet in een van deze vijf categorieën. Dat noemen we ons zesde zintuig. Velen noemen dit intuïtie, maar er zijn er ook die denken dat het meer is dan dat. Of het nu je intuïtie is of een goed ontwikkeld zesde zintuig, het zorgt ervoor dat je meer weet dan met je andere vijf zintuigen.

Ervaring deelnemer: Hedwig is een bijzonder nuchter mens met een open hart die met beide benen op de grond staat met een dosis humor. Ze deelt met warmte haar gaven en inzichten. Ik heb genoten van de groep, veilige omgeving, een verrijking, je bent een goed voorbeeld die al op haar intuïtie vertrouwd. Een aanrader!

 Hoe te ontwikkelen?

  1. Je  bewust worden van je  zesde zintuig. Eerst moet je beseffen dat je een innerlijke kompas hebt waaruit je kracht kan putten en waarvan je kan profiteren.
  2. Is het accepteren van je intuïtieve gave wanneer het zich aandient in je leven. Alleen bewust zijn is niet genoeg  daarvoor moet je de leiding die je ontvangt van je innerlijke leraar echt verwelkomen en vertrouwen.

In de workshop komen de volgende onderdelen aan de orde; (familie)opstellingen, meditatie. Je leert nog meer op jezelf te vertrouwen.  Er is tevens ruimte voor eigen inbreng.
Wil je je graag persoonlijk ontwikkelen? Sta je op een kruispunt in je leven?

(Familie)Opstellingen / Systemisch werk, wat houdt dit in?

Familie- of organisatieopstellingen zijn een uiterst effectieve methode om inzicht te krijgen in het krachtenveld waarin jij verkeert. Een opstelling is een visualisatie van het patroon en de bijbehorende dynamiek waar je mee te maken hebt. Dit kan gaan over zowel je privé- als professionele leven. Tijdens een opstelling gaan we ‘systemisch kijken’. Dat wil zeggen: oog hebben voor het enorme web waardoor alle personen en gebeurtenissen binnen een (familie- of organisatie)systeem met elkaar verbonden zijn en hun effecten hebben in het verleden, heden en de toekomst.

Tijdens een opstelling worden alle elementen van het krachtenveld van jouw vraag of vastgelopen proces in kaart gebracht. Dit doe je door een probleem centraal te stellen, bijvoorbeeld dat veel van wat je doet niet goed afloopt of dat je erg vaak verantwoordelijkheden neemt die eigenlijk niet de jouwe zijn of dat je altijd moeite hebt met autoriteit.

Wil je inzicht in wat je met je meedraagt? Heb je al veel onderzocht en ontdekt, maar is er in de praktijk nauwelijks iets veranderd?

We gaan hiervoor naar jouw verlangen, je bestaan, je afkomst, je relatie, je ouderschap, je kind, je lijf, je ziekte, je zorg, je talenten, je bedrijf, je doel, je gemis, je twijfel, je kracht. Dan valt veel op z’n plek en gaat het weer stromen.

Hierdoor gaat je hart open en komt er ruimte en rust. Dat maakt de weg vrij voor werkelijke verandering.

Een opstelling kan helderheid brengen, opluchting, inzicht. Het kan een goede volgende stap duidelijk maken. Het kan iets voor je in werking zetten waar analyseren of praten ophoudt.

Heb je vragen neem gerust contact op. Graag ontmoet ik jou.

Je plaatsing is definitief nadat je betaling is gedaan.

 

Deze avond is onderdeel van de Heerlijke Workshopwoensdag Agenda, najaar 2024:

  • Een divers aanbod van waardevolle workshops
  • Bevlogen trainers, coaches en inspirators
  • Ontmoeten, leren en beleven op een fantastische locatie
  • Kleinschalig (beperkt aantal tickets!)
  • Informatie en inschrijven bij de aanbieder
  • Inclusief onbeperkt goede koffie, thee en lekkers
  • Parkeren op de locatie

Gegevens

Datum:
oktober 16
Tijd:
19:00 - 21:30
Kosten:
€60
Evenement Tags:
, , , , ,

Organisator

Hedwig Ydema
Telefoon
06-30942112
E-mail
contact@hedwigydema.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Heerlijk Hemelum | Theeschenkerij en vergaderlocatie
De Maren 15
Hemelum, 8584 VN Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0625253205
Bekijk de site van Locatie